Specials


 

Lente in Drenthe!

Het is bijzonder jammer dat er door de lockdown maar weinig gasten hebben kunnen genieten van onze prachtige herfst/winterentree. Maar de 4 dames hebben zich daardoor niet laten weerhouden, ze hebben er opnieuw een fantastisch kijkspektakel van gemaakt.
De entree is gevuld met opvallende creaties zowel abstract als heel herkenbaar, gemaakt van verschillende, natuurlijke, materialen. De vrolijke kleuren werken aanstekelijk, overal zie je de lente en krijg je enorm zin in de zomer.
We zitten op dit moment nog in een lockdown, maar onze To Go is regelmatig geopend. Dus als de deur openstaat, wip even binnen en pak dat lentegevoel! Graag wel met inachtneming van de COVID-19 regels. We willen de lente/zomer binnenhalen, maar COVID-19 mag wat ons betreft heel snel vertrekken.

Irma, Marja, Carla en Carla namens ons allemaal hartstikke bedankt voor alle creativiteit, energie en werk wat jullie steeds weer in dit project steken. Niet alleen wij, maar zeer zeker ook onze gasten weten dit heel erg te waarderen. Dat laatste blijkt uit de enthousiaste reacties die we regelmatig ontvangen. Martensplek heeft gewoon de mooiste entree, daar kan niemand omheen.

Team Grand Café Hotel Martensplek
Roelien

 

x

Plan uw route

x

Evenementen / Agenda

15 Juni /2021
  • 01-01-1970

    Bridge & Lunch

    Zodra er meer duidelijkheid is over de regelgeving m.b.t. het Coronavirus, komen wij met een nieuwe datum.

    Lees meer
x

Zoeken

Doorzoek onze website op zoek- en trefwoord.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neemt u dan contact op.

Pagina's