Vier uw feest

Een verjaardag, jubileum, familiedag of een feest met vrienden? Ook daarvoor bent u bij Martensplek op de goede plaats.

Wij hebben daarvoor een prachtige zaal die maar liefst 130 m2 groot is met een eigen terras. De ruimte wordt uiteraard aangekleed in de stijl van de gelegenheid.
Wij kunnen in de zaal maar ook in ons Grand Café een buffet of een diner voor u serveren. Of heeft u liever een BBQ, lunch of hapjesbuffet?

Plannen voor een feestje? Kom vrijblijvend kijken en wij maken een prachtig voorstel voor u.
Voor een feestje van minimaal 30 personen hebben wij nu een leuke verrassing: één gratis overnachting met ontbijt voor twee personen in één van onze prachtige tweepersoonskamer op de betreffende feestavond!

Ook vergaderen bij HotelMartensplek!
U kunt ook vergaderen bij HotelMartensplek.
 

Nu plannen!
x

Plan uw route

x

Evenementen / Agenda

19 September /2018
 • 16-09-2018

  My Generation LIVE @ Grand Café Martensplek

  We gaan weer LIVE … Zondag 16 september, vanaf 16.00 uur. We hebben voor deze middag My Generation weten te strikken en dat belooft wat! My Generation wordt gevormd door aantal getalenteerde muzikanten die voornamelijk muziek uit de jaren´60 en´70 spelen. “Altijd als wij ergens spelen krijg je zo’n feestje der herkenning en vaak roept het bij mensen ook emoties op”. Aan het woord is Tjeerd Bruinsma, een van de gitaristen van My Generation. De kern wordt gevormd door drie zeer ervaren muzikanten uit Meppel. Tjeerd vervolgt: ‘De muziek die wij spelen staat aan de basis van de huidige populaire muziek en is zeer herkenbaar. Nummers van Buddy Holly, Chuck Berry, Beatles, Stones, Kinks, Cliff, Who etc. kent iedereen. Niet alleen ouderen, maar ook latere generaties waarderen dit. Ze hoorden het weer van hun ouders en vinden het leuk omdat het zo herkenbaar is. Ook kan er prima op gedanst worden. En mensen hebben veelal leuke herinneringen bij bepaalde nummers die ze ons dan vertellen. Kortom, wij zijn er zelf mee opgegroeid, wij vinden het leuk om te spelen en doen andere mensen er ook nog eens een plezier mee. Dit mag je niet missen, tot 16 september! Oh en vergeet niet je familie en vrienden mee te nemen.

  Lees meer
 • 28-09-2018

  Bridge & Lunch

  Hou je van bridge en wil je graag met andere enthousiaste mensen samen spelen? Kom dan vrijdag 28 september naar onze Bridge & Lunch, je bent van harte welkom!

  Lees meer
x

Zoeken

Doorzoek onze website op zoek- en trefwoord.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neemt u dan contact op.

Pagina's